Mantrailen

Mantrailen is het zoeken van mensen met de hond aan een lange lijn. De persoon die verstopt zit en het trail dus heeft gelopen wordt door de hond gezocht aan de hand van bijvoorbeeld een geurartikel. De hond loopt hierbij aan een lijn van 10 meter. 
Het is bijzonder geschikt voor honden die niet los kunnen maar wel graag gebruik maken van hun neus en uiteraard voor alle honden die graag zoeken en iets willen doen voor een beloning. Tijdens het mantrailen is het leren van de hond zijn lichaamstaal heel erg belangrijk. Ook het bewust worden van je eigen lichaamstaal komt veelvuldig aan bod. Wat doe jij, waardoor de hond doet wat hij doet? Het is een bijzonder dynamisch samenspel tussen jou en je hond. 

Iedere hond krijgt zijn trail op maat en wordt speciaal voor jullie als combinatie ook uitgezet door de runner. 

Je kunt bij Ccoons Compass van verschillende lestypes gebruik maken. 
Ik geef les in dagdelen waarbij je onderdeel van een groep bent en voor elkaar loopt maar ook meeloopt met de andere honden en waar je zelf vanzelfsprekend ook een trail loopt met je hond. Een dagdeel duurt ongeveer 4 uur. Er zullen maximaal 5 honden tijdens een dagdeel aan het werk kunnen. 

Maar je kunt ook een privé les aanvragen. Dan kun je met je hond trailen en na het trailen ook weer weg. Gemiddeld ben je dan ongeveer een uur bezet en loopt je hond één trail. Ik regel een runner voor jou en je hond. 
 

KOSTEN:


Dagdeel/groepsles Friesland/Drenthe/Groningen;                               30,00.    1 trail

Dagdeel/groepsles buiten bovengenoemde provincies                       45,00     1 trail

Priveles;                             45,00     1 trail

Op dinsdag en donderdag geef ik mantraillessen en wanneer er geen seminars/workshops gepland staan ook in het weekend.

Je kunt middels een mail, app of messenger bericht mij bereiken.  


Impressie puinverstek

Impressie vanuit het puinverstek