Ccoons Compass is opgericht door mij, nu ongeveer 8 jaar geleden. Ik heb bijna 30 jaar ervaring in het trainen en opleiden van reddingshonden. Tevens heb ik  de stichting Oger Zoekhonden opgericht en als coach bij de stichting mensen en hun hond begeleid  om vermiste mensen op te sporen in allerlei situaties zoals aardbevingen, tsunami's en bossen of vlaktes. Uiteraard heb ik ook een aantal honden zelf opgeleid tot inzetbaar niveau en ben ik vele jaren organisator geweest van lawinewerkweken in Oostenrijk. Ik ben nog altijd actief met het opleiden van honden en heb meerdere certificaten behaald. Voor de verdieping van mijn kennis gaat ik naar de beste van de wereld om daar nog meer te leren en mijn skills te perfectioneren. Mijn kracht ligt bij het vinden van oplossingen, andere invalshoeken bekijken en nieuwe manieren om een hond nog beter te laten presteren en de samenwerking met de eigenaar naar een hoger niveau te brengen.

 

De naam Ccoons Compass komt van een van mijn honden met de naam Raccoon en het Compass gebruikt men bij het zoeken van een richting, waar dan ook naartoe. Bij en naar jezelf, in je werk, je relatie. Kortom in het leven!!

Ccoons Compass staat voor vrije geest, hard werken, doelen bereiken, hoge motivatie, passie en jezelf blijven of worden.