Home » Over Ccoons Compass

Ccoons Compass is opgericht door Martine Dietz die ruim 25 jaar ervaring heeft in het trainen en opleiden van reddingshonden. Martine heeft 5 jaar geleden de stichting Oger Zoekhonden opgericht en als coach bij de stichting leidt ze mensen en hun hond op om vermiste mensen op te sporen in allerlei situaties zoals aardbevingen, tsunami's en bossen of vlaktes. Martine heeft een uiteraard ook een aantal honden zelf opgeleid tot inzetbaar niveau en ze is al vele jaren organisator van lawinewerkweken in Oostenrijk. Martine is nog altijd actief met het opleiden van honden en heeft meerdere certificaten behaald. Voor de verdieping van haar kennis gaat ze naar de beste van de wereld om daar nog meer te leren en haar skills te perfectioneren. Haar kracht ligt bij het vinden van oplossingen, andere invalshoeken en nieuwe manieren om een hond nog beter te laten presteren en de samenwerking met de eigenaar naar een hoger niveau te brengen.

 

De naam Ccoons Compass komt van een van Martine haar honden met de naam Raccoon en het Compass gebruikt men bij het zoeken van een richting, waar dan ook naartoe. Bij jezelf, in je werk, je relatie. Kortom in het leven!!

Ccoons Compass staat voor vrije geest, hard werken, doelen bereiken, hoge motivatie, passie en jezelf blijven of worden.