Geboren in augustus 1969 in Zaandam, opgegroeid in Hoofddorp en uiteindelijk mijn leven verder geleefd in Friesland de laatste jaren.

Vanaf mijn jonge leeftijd ben ik met honden bezig.  Eerst wandelen met de honden uit de buurt. Mijn moeder was astmatisch dus we hebben zelf geen honden gehad. 
Daarna ben ik langzaam maar zeker meer zelf gaan trainen. Uiteindelijk ben ik op mijn 20ste naar Oostenrijk geweest voor een Lawinehondencursus bij Ruud Haak en Resi Gerritsen. Daar was het waar ik werd gegrepen door het zoekhondenvirus.

Zelf heb ik  Hovawarts gehad, daarna Mechelaars en nu Working Cocker Spaniels en een Chesapeake Bay Retriever. Van alle rassen altijd meer dan 1. Ik ben van de grote gezinnen zeg ik altijd maar.

Na bijna 30 jaar bezig geweest te zijn met het opleiden van reddingshonden, ben ik sinds 2011 opnieuw geïnfecteerd geraakt met een virus genoemd Mantrailing. En inmiddels ook met het jacht en jachthondenvirus.
Bij het werken met honden ben ik vooral op zoek naar het vinden van de juiste passie voor iedere hond. Bij mensen vind ik het geweldig mooi om te zien wanneer iemand zijn passie kan uitoefenen.

Met honden zoek ik dat ook. Wanneer je je passie kunt beleven voel je je rijker, gelukkiger en bovenal beter in je vel.
Daarnaast begeeft ieder mens zich in zijn eigen proces. Ik geloof dat met het werken met honden je kunt helen, ontwikkelen en jezelf meer thuis kunt gaan voelen in jezelf. Mits we (leren) open staan voor onze ontwikkeling.
Dat klinkt lekker zweverig wellicht en dat is geenszins mijn bedoeling.